Wie zijn wij?

Martin Zoon Interior Design wordt gerund door mij, hoe kan het ook anders, Martin Zoon. Ik ben 55 jaar oud en inmiddels al langer dan de helft van mijn leven hartstochtelijk bezig met interieurvormgeving en meubeldesign. Mijn expertise ligt op vele vlakken en reeds talloze interieurprojecten heb ik mogen invullen en afronden, maar binnen het hele spectrum is het ontwerpen van keukens één van mijn grote passies.

Plannen maken, in oplossingen denken en de uitkomst van vele wensen en overwegingen hullen in een origineel en passend concept is in mijn ogen één van de mooiste dingen die er is. Wanneer, door mijn oplossingen, ontwerpen en materiaalkeuzes, mijn opdrachtgevers een leuker en beter leven kunnen leiden of in hun bedrijf prettiger kunnen werken en het liefst ook een hogere omzet kunnen genereren, dan maakt me dat oprecht een gelukkig(er) mens.

En vanuit die filosofie benader ik iedere klant en iedere opdracht. Heel graag tot ziens!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven